Automate your Marketing
with Womplify




 
(¯`v´¯)♥nrina's FotoPage♥(¯`v´¯)

By: nrina zoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Jan-2010 12:56 Email | Share | | Bookmark
Bahasa Bayi 0-3bulan




Tuesday, 27-Oct-2009 05:53 Email | Share | | Bookmark
Black or White



Suke tengok video klip ni..


Sunday, 12-Jul-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
Berlepas dan Mendarat

Mmg lama giler tak update..tapi ni pun sebab aku tak leh nak letak dlm blog aku jadi aku upload ler video ni kat sini..

Bagi aku pengalaman naik kapal terbang ni satu pengalaman yg tak leh dilupakan..

Happy sgt dapat tengok pemandangan awan dan tinggi dari kerak bumi..mmg indah..

So aku nak kongsi jugaklah dgn kengkawan semua bagaimana rasanya naik dan turun dari kapal terbang..

Berlepas


Mendarat


Tuesday, 14-Apr-2009 13:45 Email | Share | | Bookmark
Penatlah hehe..

Korang tengoklah entry kat bawah tu yg tak berganjak..

Punyalah aku malas nak update..kat sini walaupun internet free tp kelembapan dia amat membuat hati aku terbakar hangus..

So dgn rasa berat hati aku akan stop dulu update kat sini pasal aku lebih pantas update kat blog aku..hehe..bukan ape..sekali upload je dan tak payah nak g besarkan gambar lagi huahuahua..dah pemalas tu byk plak alasannye hehe...

Ok..kalau rindu aku..jengah blog aku ye..

tata..




klik sini http://nrina.blogspot.com


sila layari skrg http://znrina.blogspot.com

(¯`v´¯)
`*.¸.*´ *hUgGiEsS*
¸ .•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨;.* muahh





Thursday, 26-Mar-2009 05:00 Email | Share | | Bookmark
Bercuti di Tiara Beach Resort

 
 
 
View all 66 photos...
nantilah aku citerkan hehe...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net